Algemene Voorwaarden Sorro Kalligrafie

Bij aankoop van een digitaal of maatwerkproduct uit de webshop van Sorro Kalligrafie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Prijsinformatie
Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en eventuele douane- en invoerrechten. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. In het zeldzame geval dat een product verkeerd geprijsd is, behouden we ons het recht voor om de bestelling te annuleren of terug te betalen.

Kwaliteit
producten uit de webshop:
Kalligrafie is een ambacht. Maatwerkproducten worden met de hand vervaardigd. Houd er rekening mee dat in het eindproduct kleine letter- en plaatsingsverschillen mogelijk zijn. Als er gewerkt wordt op handgeschept papier kunnen er kleine verschillen zijn 

in bijv. grootte, gewicht, textuur en kleur. 

Getoonde productafbeeldingen zijn een indicatie van het te ontvangen product 

en zijn zo ver als mogelijk waarheidsgetrouw.

Levertijd en Verzending
De levertijd van de producten staat vermeld bij het product in webshop en is indicatief. Mocht de levertijd langer duren dan gecommuniceerd, dan nemen wij contact met je op via het opgegeven mailadres. Aankopen worden verzonden met PostNL. Na je aankoop zal Sorro Kalligrafie de Track & Trace- en verzendinformatie aan je verstrekken zodra jouw bestelling onderweg is. Zodra je product is verzonden, kan Sorro Kalligrafie niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade, verlies of andere verzendomstandigheden. Sorro Kalligrafie kan geen trackingupdates leveren die verder gaan dan de informatie die we ontvangen van het postbedrijf.

Retourneren, ruilen en annulering
Bij aankoop van een digitaal geleverd of gepersonaliseerd product bieden we geen terugbetalingen, retouren of annuleringen aan. Mocht er een fout van onze kant worden gemaakt, dan zullen we deze herstellen/opnieuw leveren of crediteren. Indien er een fout is in de door jou aangeleverde of goedgekeurde tekst, zijn de kosten van herstel/opnieuw leveren voor jouw rekening.
Een niet-gepersonaliseerd product (met uitzondering van een digitaal geleverd product) mag je binnen 14 dagen na ontvangst, zonder het opgeven van een reden, retourneren, mits het ongebruikt en onbeschadigd is. De verzendkosten zijn daarbij voor eigen rekening. Het is mogelijk een product te ruilen.

Privacybeleid
Sorro Kalligrafie geeft om de privacy van haar klanten. De persoonlijke informatie die jij op onze website verstrekt, wordt alleen gebruikt om met je te communiceren en om jouw bestelling uit te voeren. We zullen uw informatie nooit delen met of verkopen aan derden.

Auteursrechten
Alle (gepersonaliseerde) ontwerpen, afbeeldingen, illustraties en producten op deze website of in de producten die je koopt zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn het exclusieve eigendom van Sorro Kalligrafie, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan ideeën, concepten, (proef)ontwerpen of eindproducten van Sorro Kalligrafie te bewerken, verwerken, verveelvoudigen, of anders te gebruiken, tenzij Sorro Kalligrafie daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Hiervoor kan Sorro Kalligrafie een vergoeding vragen.

Publicatie website & social media
Sorro Kalligrafie heeft het recht om door jou aangekochte maatwerkproducten op onze website, social media, tijdschriften of andere media te plaatsen voor commerciële doeleinden. Als dat een probleem is, dien je dit bij het plaatsen van de opdracht te melden.