Moderne kalligrafie voor een styled shoot

Moderne kalligrafie voor een styled shoot: “Picnic for two in the wood

Enige tijd geleden benaderde Esther van Studio Prins Photography mij met de vraag of ik met mijn kalligrafie wilde bijdragen aan een styled bridal shoot. Aan de shoot zouden ook andere vendors bijdragen. Er was 1 maar: er zat flinke tijddruk achter. Omdat mijn planning het toeliet, hoefde ik geen moment na te denken. Ik doe mee!

De shoot vond plaats in de herfst van 2016 en het resultaat had ik stiekem al gezien.

Het resultaat?
Een stijlvolle shoot met warme kleuren en prachtige producten. De styled bridal shoot is inmiddels gepubliceerd op The Pretty Blog. The Pretty Blog is een Zuid-Afrikaans mediabedrijf (opgericht in 2010) en publiceert enkel verhalen die aansluiten bij hun esthetische merkwaarden.

Team

Photography: Studio Prins Photography | Stationery: Sorro.nl Kalligrafie | Styling & Flowers: PURAVIE | Models: Latoya Simons & Maik ten Hoopen | Dress: Unielle Couture | Men’s outfit: White Denneweg | Make-up & hair: Charline Hair & Make-up | Hair accessory: Fashion & Hair Accessories | Cake: Gebakkerij | Home accessories: Thuis bij Gerda| Furniture: Woodindustries