White simplicity styled shoot: it’s in the details

De aanvraag voor deze styled shoot met moderne kalligrafie sprak me direct aan. Waarom? Vanwege het concept én de locatie. Zoals jullie misschien wel weten ben ik zelf van “less is more” en deze shoot sloot daar perfect bij aan. Ik houd van een rustige kalligrafiestijl, klassiek of modern, zonder te veel poespas. En dat was precies wat Nicole Drège mij vroeg.

Het zijn dit soort details die bepalend zijn in mijn afweging om wel of niet mee te werken. Want in de perfecte wereld is het niet alleen leuk om mee te werken aan een shoot, maar sluit de shoot ook aan bij wat ik wil uitstralen met Sorro.nl.

Publicatie

De styled shoot is onlangs gepubliceerd door Dusty Blue en de foto’s (en het filmpje!) zijn prachtig geworden. Graag deel ik een aantal sfeerfoto’s en foto’s met mijn werk erop met jullie. Laat je weten wat jij er van vindt?

Geleverde kalligrafiediensten:

  • Gekalligrafeerde menu’s op wit en transparant (vellum) papier
  • Naamkaartjes op wit en transparant papier

 

TEAM